Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Edição Atual (Currents, Actual)
Edições Anteriores (Archives, Archivos)
Editorial Team
Ad Hoc EVALUATORS
Sobre (about, Acerca de)
About the Journal
Submissions
REGISTRATION OF ARTICLE EVALUATORS
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 4 No. 1 (2017): Nutrivisa (março/junho)
Vol. 4 No. 1 (2017): Nutrivisa (março/junho)
Published:
2017-10-25
Full Issue
PDF (Português (Brasil))
Artigos originais
Making of a chocolate enriched with fibers from passion fruit peel flour
Marliana Amorim Sena, Rafaella Maria Monteiro Sampaio
6-12
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e8920
Temperature of salads delivered to and served in a university restaurant
Fabiiola Silva de Souza, Carolinne Reinaldo Pontes, LuzimEiRE Assis do Nascimento
13-20
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e8970
Hygienic conditions in butcher shops of Itaqui, Brazil
Renata da Rosa Aquiles, Cássia Regina Nespolo, Carla Cristina Bauermann Brasil, Franciele Cabral Pinheiro
21-31
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e8996
Dieticians' knowledge and practices in hospital gastronomy
Ana Cláudia Lima de Castro, Christiane Pineda Zanella
32-38
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e8999
Avaliação físico-sanitária de unidades de alimentação de escolas públicas em Sergi
Nadja Rosele Alves Batista, Dyane Krizia Santos, Geverson Souza Santos
39-44
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e9232
Development of quinoa flour based products for the gluten intolerant
Charllyton Luis Sena da Costa, Jaderanni Teodoro Batista
45-51
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e9014
Substitution of lunch and dinner for snacks among nutrition students
LygiA VAnEssA EvAngELIsTA Guimarães, Maria Francisca Almeida Silva, Ana Caroline de Castro Ferreira Fernandes
52-61
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e9016
Profile analysis of meat consumers of Currais Novos, Brazil
Catherine Teixeira de Carvalho, Cristiane Pinheiro de Sousa, Cristiane Pinheiro de Sousa, Isabel Cristina da Silva Araújo, Girlene Freire Gonçalves, Thuany Matias da Silva
62-67
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e9017
Artigos de revisão
Applicability of fructooligosaccharides as functional food
Lorena Pereira de Souza Rosa, Daiany de Jesus Cruz
68-79
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e9018
The role of nutritional therapy in head and neck tumors
Angela Weissheimer, Cinthya Raquel Alba Rech
80-86
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2017v4e9019
tamanhoFont
A+
A
A-
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
Fontes / Indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores