Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Edição Atual
Edições Anteriores
Avaliadores Ad Hoc
Notícias
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 4 No. 1 (2017): Nutrivisa (março/junho)
Vol. 4 No. 1 (2017): Nutrivisa (março/junho)
Published:
2017-10-25
Full Issue
PDF (Português (Brasil))
Artigos originais
Making of a chocolate enriched with fibers from passion fruit peel flour
Marliana Amorim Sena, Rafaella Maria Monteiro Sampaio
6-12
PDF (Português (Brasil))
Temperature of salads delivered to and served in a university restaurant
Fabiiola Silva de Souza, Carolinne Reinaldo Pontes, LuzimEiRE Assis do Nascimento
13-20
pdf (Português (Brasil))
Hygienic conditions in butcher shops of Itaqui, Brazil
Renata da Rosa Aquiles, Cássia Regina Nespolo, Carla Cristina Bauermann Brasil, Franciele Cabral Pinheiro
21-31
pdf (Português (Brasil))
Dieticians' knowledge and practices in hospital gastronomy
Ana Cláudia Lima de Castro, Christiane Pineda Zanella
32-38
pdf (Português (Brasil))
Avaliação físico-sanitária de unidades de alimentação de escolas públicas em Sergi
Nadja Rosele Alves Batista, Dyane Krizia Santos, Geverson Souza Santos
39-44
pdf (Português (Brasil))
Development of quinoa flour based products for the gluten intolerant
Charllyton Luis Sena da Costa, Jaderanni Teodoro Batista
45-51
pdf (Português (Brasil))
Substitution of lunch and dinner for snacks among nutrition students
LygiA VAnEssA EvAngELIsTA Guimarães, Maria Francisca Almeida Silva, Ana Caroline de Castro Ferreira Fernandes
52-61
Profile analysis of meat consumers of Currais Novos, Brazil
Catherine Teixeira de Carvalho, Cristiane Pinheiro de Sousa, Cristiane Pinheiro de Sousa, Isabel Cristina da Silva Araújo, Girlene Freire Gonçalves, Thuany Matias da Silva
62-67
pdf (Português (Brasil))
Artigos de revisão
Applicability of fructooligosaccharides as functional food
Lorena Pereira de Souza Rosa, Daiany de Jesus Cruz
68-79
pdf (Português (Brasil))
The role of nutritional therapy in head and neck tumors
Angela Weissheimer, Cinthya Raquel Alba Rech
80-86
pdf (Português (Brasil))
tamanhoFont
A+
A
A-
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
Fontes / Indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores