Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Edição Atual (Currents, Actual)
Edições Anteriores (Archives, Archivos)
Editorial Team
Ad Hoc EVALUATORS
Sobre (about, Acerca de)
About the Journal
Submissions
REGISTRATION OF ARTICLE EVALUATORS
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 3 No. 3 (2016): nutrivisa (novembro 2016 / fevereiro 2017)
Vol. 3 No. 3 (2016): nutrivisa (novembro 2016 / fevereiro 2017)
Published:
2017-02-25
Full Issue
pdf (Português (Brasil))
Artigos originais
Public perception about genetically modified foods: consumers’ opinion in Fortaleza, Brazil
Camila Gonçalves Monteiro Carvalho, Tatiane Rodrigues de Oliveira
104-111
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-b
Time and temperature of a transported meal preparations service
Luzimeire Assis do Nascimento, Carolinne Reinaldo Pontes, Fabíola Silva de Sousa, Michele Ribeiro de Morais, Aline Antunes de Queiroz
112-120
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-c
Hygienic and sanitary conditions of beef sold at street markets in Natal, Brazil
Catherine Teixeira de Carvalho, Cristiane Pinheiro de Sousa, Suzanne Raíssa Salvador Fernandes, Tayse Cristina Silva, Thuany Matias da Silva, Jefferson Romáryo Duarte da Luz
121-128
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-d
Estudo comparativo das condições higiênicosanitárias em unidades de nutrição e dietética em Belém, Pará
Anna Cleyde Caldas Ferreira, Bruno Henrique dos Santos Morais, Ana Lúcia da Silva Rezende
129-135
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-e
Analysis of the nutritional labeling of light cereal bars sold in Fortaleza, Brazil
Liana de Oliveira Barros, Juliana Sampaio Batista
137-144
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-f
Evaluation of the efficiency of nutritional education in obese schoolchildren
Wilma Stella Giffoni Vieira Baroni, Jones Baroni Ferreira de Menezes, Sônia Maria Vieira de Castro
145-154
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-g
Ergonomic conditions of school food and nutrition units under the same management
Letícia Carvalho Nogueira Sandoval, Mônica Glória Neumann Spinelli
155-160
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-h
Isolated and combined effects of flavonoid supplementation and physical exercise on the biochemical and oxidative profile
David Michel de Oliveira, Daniel dos Santos
161-171
pdf (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.17648/nutrivisa-vol-3-num-3-i
tamanhoFont
A+
A
A-
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
Fontes / Indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores