Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Edição Atual (Currents, Actual)
Edições Anteriores (Archives, Archivos)
Editorial Team
Ad Hoc EVALUATORS
Sobre (about, Acerca de)
About the Journal
Submissions
REGISTRATION OF ARTICLE EVALUATORS
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 1 No. 2 (2014): nutrivisa (julho/outubro)
Vol. 1 No. 2 (2014): nutrivisa (julho/outubro)
Published:
2014-10-20
Full Issue
pdf (Português (Brasil))
Artigos originais
Mycological analysis and conditions of preparation of tapioca sold in downtown Fortaleza, Ceará
Maria Yasmin Paz Teixeira, Brena Custódio Rodrigues, Ana Jessica Pinto Joventino, Evelyne Barbosa da Silva, Lisandra Soares da Reissurreição, Lisandra Soares da Pantoja
6 - 10
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e8992
Evaluation of sodium levels, portion sizes and home measures of industrialized snacks
Lorena Oliveira Peixoto, Clarisse Vasconcelos de Azevedo, Bianca De Oliveira Farias, Brenda Karoline Sousa de Freitas
e8994
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e8994
Evaluation of parasitic contamination of lettuce (Lactuca sativa) sold in fairs of Natal, Rio Grande do Norte
Jefferson Romáryo Duarte da Luz, Hislana Carjoa Freitas Câmara, Daiane Vanine Pereira de Lima, Mariana Hortência Roberto da Silva, Ediudson de Lucena Costa, Cláudia Kely Gentil Zelenoy
16 - 19
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e8995
Parasitological analysis of sugarcane juice and sanitary conditions of its trade in Fortaleza, Ceará
Anderson Matos Ferreira de Azevedo, Lucas Souza Lima, Maria Verônyca Coelho Melo, Raphael Lucas Rodrigues, Newton Mota Gurgel Filho
20 - 25
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e8997
Profile of consumers of genetically modified foods in Goiânia, Goiás
Dayane Moraes Oliveira, Idalina Thiomi Inumaru Nojimoto
26 - 29
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e8998
Assessment of knowledge, behaviors, and occurrence of intestinal parasites in food handlers of hospitals from Fortaleza, Ceará
Semíramis Silva Santos, Amanda Maia de Oliiveira
30 - 36
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e9001
Artigos de revisão
Gastronomy as an object of pleasure?
Dialogues with Psychoanalysis and Antropology
Jorge Clemente Diego, Luciana Pereira Figueireido
37 - 47
PDF (Português (Brasil))
DOI:
https://doi.org/10.59171/nutrivisa-2014v1e9035
tamanhoFont
A+
A
A-
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
Fontes / Indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores