Skip to main content
Skip to main navigation menu
Skip to site footer
Open Menu
Edição Atual
Edições Anteriores
Avaliadores Ad Hoc
Notícias
About
About the Journal
Submissions
Editorial Team
Privacy Statement
Contact
Search
Login
Home
/
Archives
/
Vol. 3 No. 1 (2016): nutrivisa (março/junho)
Vol. 3 No. 1 (2016): nutrivisa (março/junho)
Published:
2016-06-25
Full Issue
pdf (Português (Brasil))
Artigos originais
Dirtiness in artisanal cheese type coalho sold in Fortaleza, Braz
Maria Verônyca Coelho Melo, José Fernando Mourão Cavalcante, Gabriele Vanessa do Vale Silva
6-9
pdf (Português (Brasil))
Impact of tamarind flour consumption on Body Mass Index (BMI) of diabetic patients
Laís Marinho Aguiar, Helena Alves de Carvalho Sampaio, Antônio Augusto Ferreira Carioca, Tatiana Uchôa Passos
10-14
pdf (Português (Brasil))
Commercial establishments and food security in Lajeado, Brazil
Luane Guth Leandro, Adriana Regina Bitello
15-20
pdf (Português (Brasil))
Monitoramento da promoção comercial de alimentos para lactentes e crianças de primeira infância e de produtos de puericultura em estabelecimentos comerciais de Mossoró, Rio Grande do Norte
Teresa Emanuelle Pinheiro Gurgel
21-25
pdf (Português (Brasil))
Comparison of the specificity and sensitivity of the screening methods nutritional NRS 2002 and MST in surgical patients of Santa Maria, Brazil
Glaydson de Oliveira Soares
26-31
pdf (Português (Brasil))
Artigos de revisão
Institutionalization of Food and Nutrition Surveillance in Brazil: a brief review
Laís Santos Antero, Grasielle Caldas D'Ávila Pessoa
32-40
pdf (Português (Brasil))
tamanhoFont
A+
A
A-
Make a Submission
Make a Submission
Language
Português (Brasil)
English
Español (España)
Fontes / Indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores
indexadores