Care Coordination, Technological Innovations and Health Management

Authors

DOI:

https://doi.org/10.70368/gecs.v2i1.12803

Keywords:

Health care, Technological innovation in health, Health management

Author Biography

Clarice Maria Araújo Chagas Vergara, Universidade Estadual do Ceará

Nutritionist graduated from the State University of Ceará - UECE (2004), Post-doctorate in Public Health/Saúde Pública - UECE (2015), PhD in Biotechnology/Biotecnologia - RENORBIO (2013), Master's in Food Technology/Tecnologia de Alimentos - UFC (2007). Adjunct Professor of the Nutrition Course/ Curso de Nutrição at the State University of Ceará. Professor of the Postgraduate Program in Nutrition and Health/ Programa de Pós-graduação em Nutrição e Saúde (PPGNS) and the Professional Master's in Health Management/ Mestrado Profissional em Gestão em Saúde (MEPGES) at the State University of Ceará. Professor of the Specialization Course in Quality Management in Food Services/ Curso de Especialização em Gestão da Qualidae em Serviços de Alimentação at UECE. Coordinator of the Collective Food Study Group/ Grupo de Estudos em Alimentação Coletiva (GEAC) - UECE. Professor, member of the Nutrition and Chronic-Degenerative Diseases research group/ grupo de pesquisa Nutrição e Doenças Crônico-Degenerativas. Has experience in the area of ​​Nutrition, with an emphasis on Chronic Noncommunicable Diseases, Public Food, Technology and Innovation in Food and Public Health, Health Education and Food and Nutritional Safety.

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Published

2024-03-18

How to Cite

VERGARA, C. M. A. C. Care Coordination, Technological Innovations and Health Management. Gestão & Cuidado em Saúde, Fortaleza, v. 2, n. 1, p. e12803, 2024. DOI: 10.70368/gecs.v2i1.12803. Disponível em: https://revistas.uece.br/index.php/gestaoecuidado/article/view/12803. Acesso em: 22 nov. 2024.